Prezentarea Raportul...

 • Despre noi

              De ce noi?

 • Legislatie

  Detalii despre programele de finantare si...

 • Blog

  Zona destinata utilizatorilor inregistrati.

 • Contact

  Completeaza formularul si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

Prezentarea Raportului anual referitor la execuția bugetului Uniunii Europene pentru exercițiul financiar 2011

Ministerul Afacerilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, a organizat în data de 16 noiembrie 2012 o conferință de prezentare a ”Raportului anual referitor la execuția bugetului Uniunii Europene pentru exercițiul financiar 2011”.

Evenimentul a avut loc la hotelul Capital Plaza din Bucureşti (Bd. Iancu de Hunedoara, nr.54), cu începere de la ora 10.00, și a fost inaugurat printr-un discurs al ministrului afacerilor europene Leonard Orban.

Prezentarea a fost realizată de domnul Ovidiu Ispir, membru al Curţii de Conturi Europene, și s-a concentrat asupra modului în care este reflectată România în auditurile Curții, cu accent pe problematica instrumentelor structurale.

”Raportul anual al Curţii de Conturi Europene referitor la execuţia bugetului Uniunii Europene pentru exerciţiul financiar 2011” a fost prezentat, la 6 noiembrie 2012,  în faţa Comisiei de Control Bugetar (CONT) a Parlamentului European, iar la 22 noiembrie urmează să fie prezentat și în plen.
De la finalul lunii noiembrie 2012 şi până în ianuarie 2013, comisarii europeni responsabili pentru diferite domenii bugetare vor fi audiaţi de Comisia de Control Bugetar, care va întocmi un proiect de raport privind descărcarea de gestiune a Comisiei Europene pentru exerciţiul bugetar 2011. Adoptarea deciziei privind descărcarea de gestiune va avea loc în plenul Parlamentului European în luna mai 2013.
Accesul presei a fost permis pe întreaga durată a conferinței.

(*) Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului “Organizarea şi susţinerea funcţionării Centrului de Informare pentru Instrumente Structurale”, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POAT 2007-2013.

 

Adauga un comentariu

Trebiue sa va autentificati pentru a posta comentarii.

SEO